logo sw

Over Studiewijzer Rosmalen


Studiewijzer voor elke leerling

Studiewijzer Rosmalen is er voor elke leerling. Wij onderscheiden ons van anderen doordat wij met werken met docenten, die nog dagelijks op een middelbare school actief zijn. Onze begeleiding is persoonlijkkleinschaligdoelgericht én betaalbaar.

Onze hoofdtaak is het verzorgen van huiswerkbegeleiding, maar wij verzorgen daarnaast ook professionele bijlessen en examentrainingen.

Tijdens een gratis intakegesprek maken we met ouders/verzorgers een plan van aanpak en overleggen we waar extra ondersteuning wenselijk of noodzakelijk is.

Begeleiding door Studiewijzer Rosmalen zorgt voor een betere structuurmotivatie en worden leerlingen zelfstandiger. Deresultaten gaan omhoog, het plezier in school wordt vergroot en krijgen onze leerlingen meer zelfvertrouwen. Aan het einde van de dag zijn de meeste leerlingen klaar met het huiswerk, en vaak ook met het leerwerk. Dit komt de sfeer thuis vaak ten goede, omdat de zorgen over huiswerk en leerwerk bij Studiewijzer Rosmalen blijven.

Begeleiding door Studiewijzer Rosmalen werkt! 97% van al onze leerlingen behaalt de gestelde doelen, zoals slagen,over gaan naar het volgende leerjaar of net die ene voldoende voor een specifiek vak halen.

Huiswerkbegeleiding, bijles en examentraining op maat in Rosmalen

Studiewijzer Rosmalen is in 2009 opgericht met als doel, leerlingen helpen met schoolwerk. Met name de overstap van de basisschool naar het voortgezet onderwijs is een stap waar veel leerlingen moeite mee hebben.Door onze specifieke aanpak en kennis van het voortgezet onderwijs hebben we deze stap makkelijker gemaakt.
Onze begeleiding bieden wij aan op maat omdat niet alle leerlingen hetzelfde zijn. Juist hierdoor bieden wij net dat beetje extra waardoor leerlingen resultaat behalen.
Studiewijzer Rosmalen werkt samen met een onderwijs Master in Special Educational Needs, gericht op leerlingen met bijvoorbeeld ADHD, dyslexie etc.

 

                   klik hier om contact op te nemen